ENG
RUS
DE
中国

Tanssit ja tapahtumat

Suositut tanssimme ovat toistaiseksi tauolla.

Turvavälien ja läheisyyden huomioiminen tanssilattialla on haastavaa. Jonakin päivänä voimme olla taas fyysisesti lähekkäin ja silloin tanssimme sitä suuremmalla innolla!

Olosuhteiden muuttuessa päivitämme tilannetta uudelleen.

______________________________________________________________________________

Tanssissa on todellakin taikaa

Huhmarissa ollaan sitä mieltä, että juhliminen on elämän suola ja tanssiminen mitä parhainta liikuntaa! Tänne saavutaankin viikoittain laittamaan jalalla koreasti Suomen iskelmätaivaan huippuartistien tahtiin ja parketilla riittää vauhtia aina aamuyön tunneille saakka. Sekin tiedetään, että jos viihdeiltaa tekee mieli venyttää vaikka viikonlopun mittaiseksi, on tämäkin Huhmarin hyvien majoitusvaihtoehtojen ja oheispalvelujen ansiosta mahdollista!

Tervetuloa nauttimaan elämästä!

Ajattele miten mukavaa olisi ensin pyörähdellä parketilla valomerkkiin asti ja sen jälkeen siirtyä oman mökin rauhaan vielä tunnelmoimaan. Seuraavan päivän aloittaisit herkkuja notkuvan aamiaispöydän ääressä, pulahtaisit sen jälkeen virkistymään vaikka Vesimaailman altaisiin tai ottaisit itsellesi hetken hemmotteluhoidossa! Kuulostaa laatuajalta, eikö totta?
Varaa viihdeviikonloppusi ja sen hemmotteluhoidot täältä, vastaanotostamme tai puhelimitse numerosta 0207 691 230.

Tanssit ja muut tapahtumat

Huhmarissa tapahtuu vuoden ympäri. Tanssia, artisteja, teatteria, musiikkia ja liikuntaa.
Tutustu tapahtumakalenteriin ja pistä korvan taakse kiintoisimmat meiningit!

Tanssit alkavat joko klo 20 tai klo 21 (tarkemmat tiedot vastaanotosta puh. 0207 691 230).   Huhmarissa tanssitaan isolla parketilla ja elävän tanssimusiikin tahdissa. Ravintola on avoinna tanssi-iltoina perjantaina klo 24 ja  lauantaisin klo 01 saakka.

Esiintyjämuutokset mahdollisia.