ENG
RUS
DE
中国

Risteilyt

RISTEILYKAUSI 2020 ON PÄÄTTYNYT. KIITÄMME KAIKKIA ASIAKKAITAMME JA TOIVOTAMME TAAS  TERVETULLEEKSI IHASTELEMAAN HÖYTIÄISTÄ RISTEILYJEN MERKEISSÄ KESÄLLÄ 2021!

 

Tervetuloa jälleen kesällä 2020 risteilemään Höytiäiselle vesibussi m/s Tuula-laivalla suoraan Lomakeskus Huhmarin satamasta. Kesän 2020 päivittäiset aikataulun mukaiset risteilyt ovat päättyneet, vaan loppukesän ajan toimitaan tilausristeilyjen osalta to- la. Ryhmävaraukset Huhmarin myyntipalvelu puh. 0207 69 1230

Risteilytoiminnasta vastaa yrittäjä Petri Luotio/Navikotka Oy. Vesibussiliikenne toteutetaan THL:n ja Traficomin ohjeistuksia noudattaen ja kapteeni vastaa vesibussin turvallisuudesta ja turvaväleistä ja huolehtii käsidesista laivalla ja taukopaikoilla.

 

************************************************

Teemaristeilyt syyskesällä 2020:

Maisemaristeily 13.8.-12.9.2020 torstaisin klo 16. Tilauksesta myös muuna aikana ryhmille  torstaista lauantaihin.

Maisemaristeilyllä pääset tutustumaan Höytiäisen kauniisen järvimaisemaan. Reitti on suunniteltu kiertämään järven upeimpia maisemia ja se ei taatusti jätä ketään kylmäksi. Tunnin mittaisella risteilyllä ehdit nähdä paljon ja asiantunteva päällikkö kertoo samalla järven historiasta ja nähtävyyksistä. Risteilyn kesto n. 1 h.
Hinta 12 €/aikuinen, 6 €/lapsi

TILAUKSESTA 12.9.2020 saakka (to-la) saatavilla:

Rosvopaistiristeily
Huhmarista Hiekkasaareen, saaressa tutustuminen Hiekkasaareen ja rosvopaistiruokailu. Kapteeni kertoo tarinoita Höytiäisen historiasta ja Tuula-laivasta. Risteilyn kesto 3,5 h.
Hinta 42 €/hlö

Merirosvoristeilyt 12.9. saakka vain tilauksesta ryhmille torstai-lauantai päivinä.
Aaaargh!! Hiio Hoi ja maakravut kyytiin!! Oletko joskus miettinyt miltä tuntuisi olla oikea merirosvo? Nyt sinulla on mahdollisuus kokea aitoa aarteenetsintää ja vieläpä Suomen vesillä. Meidän aarteenetsinnästämme ei jännitystä puutu ja varsinkin lapset viihtyvät varmasti. Risteilemme Huhmarin rannasta Hiekkasaareen kapteeni Kinahmon johdolla. Saaressa rosvoseikkailu, aarteen etsintä, tikkupullan paisto ja nokipannukahvit aikuisille. Lasten ikäraja 3-12v. Risteilyn kesto n. 2,5 h.
Hinta 15 €/hlö

Tyky/tyhy-risteilyt 12.9. saakka ryhmille to-la päivinä
Lähtö Huhmarista risteillen Hiekkasaareen. Saaressa odottavat kanootit/SUP-laudat. Tehdään tunnin mittainen johdettu melontaretki Jänissalmeen. Melonnan jälkeen Hiekkasaaressa odottaa nuotiomakkarat ja nokipannukahvit, jonka jälkeen saariolympialaiset. Kisailun ja leikin jälkeen risteillään takaisin Huhmariin, jossa odottaa Riihisauna ja ruokailu sekä palkintojenjako Riiihituvassa. Kokonaiskesto 6-7 h.
Kysy tarjous ryhmällesi!

Reittiliikenne on päättynyt kesän 2020 osalta !

JOUHTENINEN
Tiistaisin 30.6.–4.8.
– Kontiolahdesta klo 12
– Jouhtenisesta klo 14.30
Hinta 15/6 € meno-paluu

HUHMARI–KONTIOLAHTI–HUHMARI
Tiistaisin 30.6.–4.8.
– Huhmarista klo 10.30
– Kontiolahdesta klo 15
Hinta 15/6 € per suunta, 25/10 € meno-paluu

HIEKKASAARI
Keskiviikkoisin 1.7.–5.8.
– Huhmarista klo 14
– Hiekkasaaresta klo 16
Perjantaisin 3.7.–7.8.
– Huhmarista klo 10
– Hiekkasaaresta klo 12
Hinta 12/6 € meno-paluu

Ristelyt toteuttaa NaviKotka, www.hoytiaisenristeilyt.fi