ENG
RUS
DE
中国

Risteilyt

Tervetuloa jälleen kesällä 2020 risteilemään Höytiäiselle Tuula-laivalla suoraan Lomakeskus Huhmarin satamasta.

Kesän risteilyvaraukset saat hoidettua myyntipalvelumme kautta puh. 0207 69 1230.

************************************************

Teemaristeilyt kesällä 2020:

Lasten ikäraja 3-12v.

Rosvopaistiristeily 
Pääset maistamaan kielen mukanaan vievää herkullista rosvopaistia ja nauttimaan Höytiäisen kauniista maisemista. Tule ja koe itsetehdyn rosvopaistin maku ja järven luoma tunnelma Hiekkasaaren rannoilla. Saaressa rosvopaistiruokailu ja kapteeni kertoo tarinoita Höytiäisen historiasta ja Tuula-laivasta. Risteilyn kesto n. 3,5 h.

Merirosvoristeilyt 
Aaaargh!! Hiio Hoi ja maakravut kyytiin!! Oletko joskus miettinyt miltä tuntuisi olla oikea merirosvo? Nyt sinulla on mahdollisuus kokea aitoa aarteenetsintää ja vieläpä Suomen vesillä. Meidän aarteenetsinnästämme ei jännitystä puutu ja varsinkin lapset viihtyvät varmasti. Risteilemme Huhmarin rannasta Hiekkasaareen kapteeni Kinahmon johdolla. Saaressa rosvoseikkailu, aarteen etsintä, tikkupullan paisto ja nokipannukahvit aikuisille. Risteilyn kesto n. 2,5 h.

K18-merirosvoristeilyt
Risteillään Huhmarista Hiekkasaareen, jossa kapteeni Kinahmo johdattaa rosvolauman seikkailemaan saareen ja rommikätkön etsintään. Paistetaan nuotiomakkarat ja nokipannukahvit. Risteilyn alaikäraja 18 v. ja risteilyn kesto 3 h.

Maisemaristeilyt
Maisemaristeilyllä pääset tutustumaan Höytiäisen kauniisen järvimaisemaan. Reitti on suunniteltu kiertämään järven upeimpia maisemia ja se ei taatusti jätä ketään kylmäksi. Tunnin mittaisella risteilyllä ehdit nähdä paljon ja asiantunteva päällikkö kertoo samalla järven historiasta ja nähtävyyksistä. Risteilyn kesto n. 1 h.

Tyky/tyhy-risteilyt
Lähtö Huhmarista risteillen Hiekkasaareen. Saaressa odottavat kanootit/SUP-laudat. Tehdään tunnin mittainen johdettu melontaretki Jänissalmeen. Melonnan jälkeen Hiekkasaaressa odottaa nuotiomakkarat ja nokipannukahvit, jonka jälkeen saariolympialaiset. Kisailun ja leikin jälkeen risteillään takaisin Huhmariin, jossa odottaa Riihisauna ja ruokailu sekä palkintojenjako Riiihituvassa. Kokonaiskesto 6-7 h.

Teatteriristeilyt
Huhmarista tai Kontiolahdesta Jouhteniseen, jossa monologi-teatteriesitys Sirnitsan Mustakaavusta eli tarina erakkomunkista. Saaressa nuotiomakkarat ja nokipannukahvit. Mahdollisuus ulkoiluun ja saareen sekä trombivahinkoihin tutustumiseen. Risteilyn kesto 3,5 h, teatterinäytös 20 min.

Sinkkuristeilyt
Huhmarista maisemia ihaillen Hiekkasaareen, jossa tutustutaan saareen, paistetaan makkarat ja nautitaan nokipannukahvit. Kapteeni kertoo tarinoita. Tarkoitettu sinkuille, tarjotaan mahdollisuus lähteä risteilemään samanhenkisten seurassa. Risteilyn kesto 3 h.

Kaikki laulaa Höytiäisellä -lauluristeilyt
Huhmarista Hiekkasaareen, mukana hanuristi, joka soittaa ja laulattaa yhteislauluja. Hiekkasaaressa yhteislaulua katoksessa, jossa tarjoillaan nuotiomakkaraa ja nokipannukahvit. Saaressa mahdollisuus ulkoiluun ja uimiseen. Risteilyn kesto 3 h.

 

Risteilyiden hinnat julkaistaan keväällä 2020.

Ristelyt toteuttaa NaviKotka, www.hoytiaisenristeilyt.fi