ENG
RUS
DE
中国

Risteilyt

Tervetuloa jälleen kesällä 2020 risteilemään Höytiäiselle Tuula-laivalla suoraan Lomakeskus Huhmarin satamasta.

Kesän risteilyvaraukset saat hoidettua myyntipalvelumme kautta myynti@huhmarisvaaranloma.fi.

************************************************

Teemaristeilyt kesällä 2020:

Lasten ikäraja 3-12v.

Merirosvoristeilyt 1.7.–7.8.2020
Keskiviikkoisin klo 14 ja perjantaisin klo 10

Aaaargh!! Hiio Hoi ja maakravut kyytiin!! Oletko joskus miettinyt miltä tuntuisi olla oikea merirosvo? Nyt sinulla on mahdollisuus kokea aitoa aarteenetsintää ja vieläpä Suomen vesillä. Meidän aarteenetsinnästämme ei jännitystä puutu ja varsinkin lapset viihtyvät varmasti. Risteilemme Huhmarin rannasta Hiekkasaareen kapteeni Kinahmon johdolla. Saaressa rosvoseikkailu, aarteen etsintä, tikkupullan paisto ja nokipannukahvit aikuisille. Risteilyn kesto n. 2,5 h.
Hinta 15 €/hlö

Kaikki laulaa Höytiäisellä -lauluristeilyt 30.6.–28.7.2020
Tiistaisin klo 18
Huhmarista Hiekkasaareen, mukana hanuristi, joka soittaa ja laulattaa yhteislauluja. Hiekkasaaressa yhteislaulua katoksessa, jossa tarjoillaan nuotiomakkaraa ja nokipannukahvit. Saaressa mahdollisuus ulkoiluun ja uimiseen. Risteilyn kesto 3 h.
Hinta 30 €/hlö

Maisemaristeilyt 2.7.–6.8.2020
Torstaisin klo 19

Maisemaristeilyllä pääset tutustumaan Höytiäisen kauniisen järvimaisemaan. Reitti on suunniteltu kiertämään järven upeimpia maisemia ja se ei taatusti jätä ketään kylmäksi. Tunnin mittaisella risteilyllä ehdit nähdä paljon ja asiantunteva päällikkö kertoo samalla järven historiasta ja nähtävyyksistä. Risteilyn kesto n. 1 h.
Hinta 15 €/aikuinen, 6 €/lapsi (aikuisten lippu sisältää pullakahvit risteilyn jälkeen rantakahvilassa)

Tyky/tyhy-risteilyt
Lähtö Huhmarista risteillen Hiekkasaareen. Saaressa odottavat kanootit/SUP-laudat. Tehdään tunnin mittainen johdettu melontaretki Jänissalmeen. Melonnan jälkeen Hiekkasaaressa odottaa nuotiomakkarat ja nokipannukahvit, jonka jälkeen saariolympialaiset. Kisailun ja leikin jälkeen risteillään takaisin Huhmariin, jossa odottaa Riihisauna ja ruokailu sekä palkintojenjako Riiihituvassa. Kokonaiskesto 6-7 h.
Kysy tarjous ryhmällesi!

 

Ristelyt toteuttaa NaviKotka, www.hoytiaisenristeilyt.fi