ENG
RUS
DE
中国

Yleisesittely

Herkkua on siinä monenlaista

Huhmarissa tiedetään, miten makuhermoja hemmotellaan. Lomapäivä tankataan täällä käyntiin runsaan aamiaispöydän antimilla ja lisävirtaa päivään haetaan lounas- ja päivällisaikaan maakunnan kuulusta karjalaisesta noutopöydästä. Kattauksissamme pääroolia edustavat puhtaat paikallisherkut, kalat, lihat, kasvikset ja tietenkin karjalanpiirakat!

Pääravintolassamme on 230 asiakaspaikkaa ja Sotkuma-kabinetissa 80 paikkaa. Ravintolan yhteydestä löytyvällä upealla rantanäkymäterassilla on asiakaspaikkoja 20. Koronavirusepidemian aikana asiakaspaikkoja on vähemmän, koska huomioimme turvavälit pöytien välillä.

Pääravintola on avoinna ma-pe klo 8.00 -21.00. Lauantaisin klo 8.00-15.00 tai klo 8.00-18.00/21.00  Sunnuntaisin olemme toistaiseksi suljettu tai suljemme aamiaisen jälkeen klo 10.00  TARKISTA AINA RAVINTOLAN AUKIOLOAJAT nettisivujen  avoinna kohdasta, koska varsinkin nyt koronaepidemian aikana muutokset mahdollisia. Aamiainen tarjoillaan arkisin klo 8-9.30/10.00. Lounas tarjoillaan klo 12.00-14.00 ja päivällinen klo 17.00-18.30.

Koronaepidemiasta johtuen  on mahdollista arkisin noutaa aamiainen, lounas- ja päivällinen myös  take away annoksina.

Katso ravintolan panoraamakuva tästä

Rapeat karjalanpiirakat ovat mainio matkamuisto tai kotiinvieminen onnistuneelta lomalta. Tee piirakkatilaus tästä jo ennakkoon ja lämpimäiset odottavat sinua Huhmarissa kotiinlähtöpäivänäsi! Piirakoiden hinta: 10 eur / 10 kpl. Piirakoiden lisäksi voit tilata myös tuoreita leipiä.

 

Oiva-raportti

Oiva on elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä, joka tuo elintarvikealan yritysten valvontatulokset kuluttajien tietoon. Oivassa elintarvikevalvontaviranomaiset arvioivat yritysten elintarviketurvallisuutta. Tarkastustulokset julkaistaan hymynaamoin tällä sivustolla sitä mukaa, kun elintarvikeviranomaiset tekevät tarkastuksia.

Lomakeskus Huhmarin Oiva-raportti