ENG
RUS
DE
中国

Yleisesittely

Herkkua on siinä monenlaista!

Huhmarissa tiedetään, miten makuhermoja hemmotellaan. Lomapäivä tankataan täällä käyntiin runsaan aamiaispöydän antimilla ja lisävirtaa päivään haetaan lounas- ja päivällisaikaan maakunnan kuulusta karjalaisesta noutopöydästä. Kattauksissamme pääroolia edustavat puhtaat paikallisherkut, kalat, lihat, kasvikset ja tietenkin karjalanpiirakat!

Pääravintolassamme on 230 asiakaspaikkaa ja Sotkuma-kabinetissa 80 paikkaa. Ravintolan yhteydestä löytyvällä upealla rantanäkymäterassilla on asiakaspaikkoja 20. Koronavirusepidemian aikana asikaspaikkoja on vähemmän, koska huomioimme turvavälit pöytien välillä.

Pääravintola on avoinna ma-pe klo 8.00 -21.00. Lauantaisin klo 8.00-22.00.  Kesäsunnuntaisin 31.7. saakka klo 8.00-15.00 . Aamiainen tarjoillaan arkisin klo 8-10.00. Tarkista sunnuntaiaukioloajat 1.8. alkaen kohdasta aukioloajat tai sunnuntaibuffet.

 

Kesäaikana on mahdollista arkisin noutaa lounas- ja päivällispöydästämme myös take away annoksia.

Katso ravintolan panoraamakuva tästä

Rapeat karjalanpiirakat ovat mainio matkamuisto tai kotiinvieminen onnistuneelta lomalta. Tee piirakkatilaus tästä jo ennakkoon ja lämpimäiset odottavat sinua Huhmarissa kotiinlähtöpäivänäsi! Piirakoiden hinta: 10 eur / 10 kpl. Piirakoiden lisäksi voit tilata myös tuoreita leipiä.

 

Oiva-raportti

Oiva on elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä, joka tuo elintarvikealan yritysten valvontatulokset kuluttajien tietoon. Oivassa elintarvikevalvontaviranomaiset arvioivat yritysten elintarviketurvallisuutta. Tarkastustulokset julkaistaan hymynaamoin tällä sivustolla sitä mukaa, kun elintarvikeviranomaiset tekevät tarkastuksia.

Lomakeskus Huhmarin Oiva-raportti