ENG
RUS
DE
中国

Kallioravintola Louhi

Uniikki ympäristö ainutlaatuisille tilaisuuksille

Kivenheiton päässä lomakeskuksen päärakennuksesta sijaitsee pohjoisen peruskallion kainaloon louhittu ravintola- ja tapahtumakeskus Louhi. Täällä luonto on vahvasti läsnä, sillä jokaiseen Louhen tiloista aukeaa esteetön näköala Hyötiäisen aalloille.

Louhessa järjestetään kokouksia, yksityistilaisuuksia ja perhejuhlia ympäri vuoden – suuremmallekin porukalle. Tilausravintolassa tarjoillaan kerrallaan 80 ruokailijalle ja kokoussalissa vieraspaikkoja on 60.

Louhi soveltuu erinomaisesti hääjuhlien pitopaikaksi, mutta sen lisäksi se tarjoaa uniikit puitteet myös itse vihkimiselle. Vaihtoehtoja toimituksen pitopaikoiksi on useita, mutta yksi suosituimmista lienee Kallioravintola Louhen edusta, josta avautuu esteetön näköala sinisenä puiden lomassa välkehtivälle Höytiäiselle. Vihkimisiä täällä on järjestetty kesän lisäksi myös talvella, sillä paksun lumen peittämä metsä on lumoavuudessaan aivan kesäisen maiseman veroinen.

» Lue täältä lisää juhlapalveluistamme

Louhen juhlamenu 2021 (pdf)
Louhen juhlamenu 2022 (pdf)

» Katso Kallioravintola Louhen panoraamakuva tästä

 

Louhen saunatilat

Louhen saunatilatRennompien tapahtumien vetonaula on Louhen saunaosasto, joka tarjoaa löylyt kerrallaan useammallekin kymmenelle kylpijälle. Saunoja on vuokrattavissa kaksi erillistä saunaa (15 hengelle tai 25 hengelle). Käytössä myös kylmävesiallas ja kabinetti.

Saunatiloissa on A-oikeudet ja ravintolasaliin on tilattavissa ruokailut tai iltapala.

 

Tällä lomakkeella voit kysyä tarjouksen tilaisuuteesi:

  Nimi *

  Osoite *

  Puhelinnumero *

  Sähköpostiosoite *

  Ajankohta *

  Henkilömäärä *

  Mistä paketista olette kiinnostunut? *

  Kirjoita viestisi tähän

  * Vaadittu kenttä