ENG
RUS
DE
中国

Huhmari avataan 29.6.2020

Huhmari on noudattanut vastuullisesti Suomen hallituksen ja terveysviranomaisten suosituksia. Meille on asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys tärkeintä ja siksi seuraamme jatkuvasti ajankohtaisia tiedotteita koronaviruksen (COVID-19) kehittymisestä ja muutamme toimintaamme suositusten mukaisesti.

Myyntipalvelumme on avoinna 22.-26.6.2020 klo 10-14.
Muuna aikana viestit myynti@huhmarisvaaranloma.fi

Lomakeskuskeskus avoinna asiakkaille 29.6.2020 alkaen seuraavasti:

Ajalla 29.6.–5.7.2020
ma-pe klo 8.00-21.00
la 4.7. klo 8.00-15.00
su 5.7. suljettu

Ajalla 6.–12.7.2020
ma-pe klo 8.00-21.00
la klo 8.00-22.00
su klo 8.00-20.00 (tarjolla ravintolassa à la carte annoksia klo 12-15, päivällinen lautastarjoiluna klo 15.30-19.00 tai noutoannoksina)

Jatkossa arkisin olemme avoinna normaalisti, viikonlopun aukioloajat päivittyvät kysynnän mukaan. Seuraa nettisivujamme!


Tärkeitä asioita koronavirusepidemiaan liittyen:

 1. Noudatamme tarkoin viranomaisten ohjeita ja suosituksia Covid-19 -tilanteeseen liittyen.
 2. Haluamme turva asiakkaittemme ja henkilökuntamme terveyden, joten ethän tule tiloihimme vähänkin flunssaisena. Myös henkilökuntamme noudattaa tarkoin tätä ohjeistusta.
 3. Pidäthän huolta käsihygieeniastä. Käsidesiautomaatit on asennettu ravintolaan sekä alakerran aulatiloihin.
 4. Suojapleksit on asennettu vastaanoton, baaritiskin ja ruoanjakelu pisteisiin. Ruoanjakelun yhteydessä henkilökuntamme käyttää nenäsuusuojainta tai visiiriä. À la carte ruokailuun varattu erilliset pöydät.
 5. Muistathan yskimisen ja aivastuksen ohjeistuksen!
 6. Turvavälit tärkeitä; tarrat lattioissa muistattavat siitä. Ravintolan asiakaspaikkoja on vähennetty 50 % turvavälit pöytien välillä huomioiden. Ruokailuaikoja porrastetaan tarvittaessa.
 7. Emmehän kättele tai halaa, hymy riittää 😊
 8. Huoneavaimet desinfioidaan jokaisen käytön jälkeen.
 9. Kylpylätilat on suljettu toistaiseksi, sillä tilojen pienuuden vuoksi emme pysty takaamaan riittäviä turvavälejä. Uimaranta aivan hotellin läheisyydessä on käytössä.
 10. Kuntosali on käytössä siten, että vuorot varataan perhekunnittain 30 minuutiksi kerrallaan. Lasten leikkihuone on siirretty liikuntasaliin ja pelihuoneita on useita. Leikkitilat avataan aamuisin klo 10 aamupalan jälkeen.
 11. Vuokravälineet tai maksuttomat pelivälineet desinfioidaan jokaisen käytön jälkeen.
 12. Tilatut viikko-ohjelmat pyritään järjestämään ensisijaisesti ulkosalla.
 13. Saunatiloissa tulee käyttää kertakäyttöpeflettejä ja laittaa ne käytön jälkeen niille varattuun roskikseen.
 14. Liinavaatteet ja pyyhkeet pestään pesulassa ja tekstiilit ovat korkean hygieenisyyden täyttämiä
 15. Kiinnitämme erityishuomiota tilojen siisteyteen ja pidämme erityisesti ovien kahvat, hanat, kaiteet, syöttötuolit, maksupäätteet, pinnat, maustepurkit yms. puhtaina yleisissä tiloissa. Lomamökeissä vältämme henkilökuntamme käyntiä lomajakson aikana, mutta vastaanottoon ilmoittamalla hoidamme hoidamme mahdolliset puutteet tai korjaamme asiat.
 16. Suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.

Pidetään huolta omasta ja läheisiemme terveydestä, mutta nautitaan loman tuomasta virkistyksestä!


Erityisjärjestelyt:

 • Ravintolamme noutopöydät muuttuvat niin, että henkilökuntamme annostelee ruoan lautasannoksina, osittain noutopalveluna. Vaihtoehtoisesti aamupalan, lounaan ja päivällisen saa halutessaan loma-asuntoon annospakattuna, kunhan ennakkotilauksen antaa vastaanottoon edellisenä päivänä klo 19 mennessä. Ravintolassa on asiakaspaikkoja vähennetty 50 % pöytien turvavälit huomioiden. Iltapalat annetaan aina annospakkauksissa loma-asuntoon ja ne ovat noudettavissa klo 19.30 alkaen ravintolasta.
 • Kokouspäivien ja tilaisuuksien aikana tarjoilut toteutetaan kokousjärjestäjän kanssa sovitulla tavalla joko lautastarjoiluna, osin noutopalveluna tai tarjoiltuna.
 • Kylpylätilat on suljettu kesän ajaksi, koska tilojen pienuuden vuoksi emme pysty noudattamaan riittäviä turvavälejä.
 • Sunnuntaibuffettia ei ole tarjolla toistaiseksi. Seuraa sunnuntain aukioloaikojamme, ilmoitamme milloin tarjoamme à la carte tai take away -annoksia
 • Tanssit ovat tauolla ja kesälauantaisin suljemme pääravintolan klo 22.

Katsotaan tulevaisuuteen valoisin ja luottavaisin mielin , selviämme tästä haasteesta yhdessä 😊

Lämpimästi tervetuloa Huhmariin!