ENG
RUS
DE
中国

Huhmari avoinna

Huhmari on noudattanut vastuullisesti Suomen hallituksen ja terveysviranomaisten suosituksia. Meille on asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys tärkeintä ja siksi seuraamme jatkuvasti ajankohtaisia tiedotteita koronaviruksen (COVID-19) kehittymisestä ja muutamme toimintaamme suositusten mukaisesti.

Lomakeskus avoinna  seuraavasti:

ma -pe klo 8.00-21.00
la klo 8.00-01.00
su klo 8.00-15.00   (HUOM!  su 27.9. ravintola suljetaan aamupalan jälkeen. Vastaanotto palvelee klo 13 saakka.)

 


Erityisjärjestelyjä koronavirusepidemiaan liittyen:

 1. Noudatamme tarkoin viranomaisten ohjeita ja suosituksia Covid-19 -tilanteeseen liittyen.
 2. Haluamme turvata asiakkaiden ja henkilökunnan terveyden, joten ethän tule tiloihimme vähänkin flunssaisena. Myös henkilökuntamme noudattaa tarkoin tätä ohjeistusta.
 3. Pidäthän huolta käsihygieeniastä. Käsidesiautomaatit on asennettu tuloaulaan, ravintolaan sekä alakerran aulatiloihin.
 4. Suojapleksit on asennettu vastaanottoon,baaritiskille sekä vesimaailman lipunmyyntiin.   À la carte ruokailuun varattu erilliset pöydät.
 5. Muistathan yskimisen ja aivastuksen ohjeistuksen!
 6. Turvavälit tärkeitä; tarrat lattioissa muistattavat siitä. Ravintolan asiakaspaikkoja on vähennetty 75 %:n normaalista asiakaspaikkamäärästä, turvavälit pöytien välillä huomioiden. Ruokailuaikoja porrastetaan tarvittaessa. Sotkumakabinetti ja terassi ovat myös ruokailijoiden käytössä lisätilana.
 7. Emmehän kättele tai halaa, hymy riittää 😊
 8. Huoneavaimet ja kynät desinfioidaan jokaisen käytön jälkeen.
 9. Kylpylätilat on jälleen avattu. Seuraa täältä ajankohtaisia päivityksiä kylpylän suhteen. Myös uimaranta päärakennuksen läheisyydessä on käytössä.
 10. Kuntosali on käytössä siten, että vuorot varataan perhekunnittain 30 minuutiksi kerrallaan. Lasten leikkihuone on siirretty liikuntasaliin ja pelihuoneita on useita. Leikkitilat avataan aamuisin klo 10 aamupalan jälkeen.
 11. Vuokravälineet tai maksuttomat pelivälineet desinfioidaan jokaisen käytön jälkeen.
 12. Tilatut viikko-ohjelmat pyritään järjestämään ensisijaisesti ulkosalla. Sisätiloissa järjestettävissä ohjelmissa on huomioitu hygieenisyys ja turvavälit.
 13. Saunatiloissa tulee käyttää kertakäyttöpeflettejä ja laittaa ne käytön jälkeen niille varattuun roskikseen. Saunatilojen siisteyteen kiinnitämme erityishuomiota.
 14. Liinavaatteet ja pyyhkeet pestään pesulassa ja tekstiilit ovat korkean hygieenisyyden täyttämiä
 15. Kiinnitämme erityishuomiota tilojen siisteyteen ja pidämme erityisesti ovien kahvat, hanat, kaiteet, syöttötuolit, maksupäätteet, pinnat, maustepurkit yms. puhtaina yleisissä tiloissa. Lomamökeissä vältämme henkilökuntamme käyntiä lomajakson aikana, mutta vastaanottoon ilmoittamalla hoidamme hoidamme mahdolliset puutteet tai korjaamme asiat. Mikäli henkilökuntamme vierailee loma-asunnoissa asiakkaan loman aikana, käytämme kasvomaskeja.
 16. Suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.

Pidetään huolta omasta ja läheistemme terveydestä, mutta nautitaan loman tuomasta virkistyksestä!


Muuta huomioitavaa:

 • Arkisin ma-pe ja la (lounas) on tarjolla buffetpöydästä. Majoittujat saavat halutessaan vaihtoehtoisesti aamupalan, lounaan ja päivällisen loma-asuntoon annospakattuna, kunhan ennakkotilauksen antaa vastaanottoon edellisenä päivänä klo 18 mennessä. Ravintolassa on pöytien turvavälit huomioitu.
 • Kokouspäivien ja tilaisuuksien aikana tarjoilut toteutetaan kokousjärjestäjän kanssa sovitulla tavalla joko tarjoiltuna tai noutopöydästä.
 • Sunnuntaibuffetin tarjollaolosta ilmoitamme nettisivuillamme.
 • Tanssit ovat tauolla ja kesälauantaisin suljemme pääravintolan klo 22. Tanssit alkavat jälleen 22.8.2020.

Katsotaan tulevaisuuteen valoisin ja luottavaisin mielin, selviämme tästä haasteesta yhdessä 😊

Lämpimästi tervetuloa Huhmariin!