ENG
RUS
DE
中国

Arvonnan säännöt

Arvonta Lomakeskus Huhmarin Facebook-sivulla 19.–31.1.2022

Arvonnan järjestäjä: Lomakeskus Huhmari (Huhmarisvaaran Loma Oy).

Osallistumisaika arvontaan on 19.–31.1.2022

Arvontaan osallistutaan kommentoimalla arvontapostaukseen, mikä ystävässäsi on parasta.

Arvonnan voittaja valitaan 1.2.2022 arvontajulkaisuun kommentoineiden kesken.

Palkintoon oikeuttava lahjakortti lähetetään voittajalle postitse.

Arvonnan palkintona on 1 vuorokauden puolihoitoloma kahdelle Lomakeskus Huhmarissa (sisältää 1 vrk:n majoituksen 2 henkilölle lomakaksiossa, puolihoidon sekä liput Vesimaailma-kylpylään.

Palkintoloma on käytettävä 31.3.2022 mennessä. Palkintoloman käyttö edellyttää, että Lomakeskus Huhmarissa on vapaata majoitustilaa. Varatessa palkintolomaa tulee mainita voitosta ja lahjakortista.

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset Facebook-palveluun rekisteröityneet. Osallistumisoikeutta ei ole Huhmarisvaaran Loma Oy:n tai muiden tämän kilpailun/kampanjan kanssa tekemisissä olleiden yritysten työntekijöillä.

Voittajaan ollaan yhteydessä Facebookin yksityisviestillä. Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja, mikäli alkuperäiseen voittajaan ei saada yhteyttä viikon kuluessa arvontapäivästä. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajan nimi järjestäjän Facebook-sivuilla.

Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta arvontaan liittyen.

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin.