ENG
RUS
DE
中国

Huhmari avoinna:

HUHMARI AVOINNA 21.6.-27.6.2021

Ma 21.6. klo 8-16

Ti-To klo 8.00-21.00

Juhannusaattona 25.6. klo 8.00-22.00

Juhannuspäivänä 26.6. klo 8.00-21.00
II juhannuspäivänä su 27.6. klo 8.00-15.00

 

 

VESIMAAILMA AVOINNA 21.6.-27.6.2021
21.6. ma suljettu
t
i-pe klo 12.30-20.00

Juhannusaattona 25.6. klo 12.00-18.00
I juhannuspäivänä 26.6.  klo 12.00-18.00
II juhannuspäivänä  suljettu  

***************************

 

Erityisjärjestelyjä koronavirusepidemiaan liittyen:

 1. Noudatamme tarkoin viranomaisten ohjeita ja suosituksia Covid-19 -tilanteeseen liittyen.
 2. Haluamme turvata asiakkaiden ja henkilökunnan terveyden, joten ethän tule tiloihimme vähänkin flunssaisena. Myös henkilökuntamme noudattaa tarkoin tätä ohjeistusta.
 3. Henkilökuntamme käyttää kasvomaskia/visiiriä työssään.  Suosittelemme kaikille asiakkaillemme kasvomaskin käyttöä ravintolassa ja sisätiloissa vieraillessa. Vastaanotossa on kasvomaskeja myytävänä 10 kpl pakkauksissa.
 4. Pidäthän huolta käsihygieniasta. Käsidesiautomaatit on asennettu tuloaulaan, ravintolaan, auditorioon  sekä alakerran aulatiloihin. Myös tilausravintola Louhessa on käsidesiautomaatti. Lisäksi käsidesipulloja löytyy useista pisteistä.
 5. Suojapleksit on asennettu vastaanottoon, baaritiskille ja vesimaailman lipunmyyntiin sekä tilausravintola Louheen.  À la carte ruokailuun varattu erilliset pöydät.
 6. Muistathan yskimisen ja aivastuksen ohjeistuksen!
 7. Turvavälit tärkeitä; tarrat lattioissa muistattavat siitä. Ravintolan asiakaspaikkoja on vähennetty  normaalista asiakaspaikkamäärästä, turvavälit pöytien välillä huomioiden. Ruokailuaikoja porrastetaan tarvittaessa. Sotkumakabinetti on myös ruokailijoiden käytössä lisätilana sesonkiaikoina.
 8. Emmehän kättele tai halaa, hymy riittää 😊
 9. Huoneavaimet ja kynät desinfioidaan jokaisen käytön jälkeen.
 10. Kylpylätilat ovat pienet, joten joudumme rajoittamaan yhtäaikaisesti kylpylässä oleskelevien asiakkaiden määrää ja kylpylässä oleskeltavaa aikaa. Seuraa täältä ajankohtaisia päivityksiä kylpylän suhteen.
 11. Kuntosali on varattavissa puoleksi tunniksi kerrallaan. Varauslista kuntosalin ovessa.
 12. Vuokravälineet tai maksuttomat pelivälineet desinfioidaan jokaisen käytön jälkeen.
 13. Tilatut viikko-ohjelmat pyritään järjestämään ensisijaisesti ulkosalla. Sisätiloissa järjestettävissä ohjelmissa on huomioitu hygieenisyys ja turvavälit. Ohjelmissa noudatamme pieniä ryhmäkokoja.
 14. Saunatiloissa tulee käyttää kertakäyttöpeflettejä ja laittaa ne käytön jälkeen niille varattuun roskikseen. Saunatilojen siisteyteen kiinnitämme erityishuomiota.
 15. Liinavaatteet ja pyyhkeet pestään pesulassa ja tekstiilit ovat korkean hygieenisyyden täyttämiä
 16. Kiinnitämme erityishuomiota tilojen siisteyteen ja pidämme erityisesti ovien kahvat, hanat, kaiteet, syöttötuolit, maksupäätteet, pinnat, maustepurkit yms. puhtaina yleisissä tiloissa. Lomamökeissä vältämme henkilökuntamme käyntiä lomajakson aikana, mutta vastaanottoon ilmoittamalla hoidamme hoidamme mahdolliset puutteet tai korjaamme asiat. Mikäli henkilökuntamme vierailee loma-asunnoissa asiakkaan loman aikana, käytämme kasvomaskeja.
 17. Suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.

Muuta huomioitavaa:

 • Arkisin ma-pe ja la (lounas) on tarjolla buffetpöydästä. Majoittujat saavat halutessaan vaihtoehtoisesti aamupalan, lounaan ja päivällisen loma-asuntoon  take away annoksina, kunhan ennakkotilauksen antaa vastaanottoon edellisenä päivänä klo 18 mennessä.  Tilatut iltapalat annetaan takeaway annoksina ryhmille..
 • Kokouspäivien ja tilaisuuksien aikana tarjoilut toteutetaan kokousjärjestäjän kanssa sovitulla tavalla joko tarjoiltuna tai noutopöydästä.
 • Sunnuntaibuffetin tarjolla olosta ilmoitamme nettisivuillamme. Toistaiseksi meillä ei ole tarjolla sunnuntaibuffettia toukokuun aikana.
 • Tanssit ja karaoke ovat tauolla toistaiseksi  ja lauantaisin suljemme pääravintolan joko klo 15 ,klo 18 tai klo 21. Tarkista aukioloajat AINA ennen saapumista nettisivuiltamme.

Katsotaan tulevaisuuteen valoisin ja luottavaisin mielin, selviämme tästä haasteesta yhdessä 😊 Pidetään huolta omasta ja läheistemme terveydestä, mutta nautitaan loman tuomasta virkistyksestä.

Lämpimästi tervetuloa Huhmariin!