ENG
RUS
DE
中国

Huhmari avoinna

Huhmari on noudattanut vastuullisesti Suomen hallituksen ja terveysviranomaisten suosituksia. Meille on asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys tärkeintä ja siksi seuraamme jatkuvasti ajankohtaisia tiedotteita koronaviruksen (COVID-19) kehittymisestä ja muutamme toimintaamme suositusten mukaisesti.

 

Lomakeskus avoinna  seuraavasti:

ma -pe klo 8.00-21.00
la klo 8.00-22.00   Huom! La 14.11. klo 8.00-23.00. Marraskuun tanssi-iltoina la klo 01.
su klo 8.00-13.00  HUOM!  25.10 ravintola ja vesimaailma on sunnuntaisin suljettu! Isänpäivänä ravintola avoinnan klo 15 saakka

 

 

 


Erityisjärjestelyjä koronavirusepidemiaan liittyen:

 1. Noudatamme tarkoin viranomaisten ohjeita ja suosituksia Covid-19 -tilanteeseen liittyen.
 2. Haluamme turvata asiakkaiden ja henkilökunnan terveyden, joten ethän tule tiloihimme vähänkin flunssaisena. Myös henkilökuntamme noudattaa tarkoin tätä ohjeistusta.
 3. Henkilökunnallamme on lupa käyttää kasvomaskia/visiiriä työssään. Vastaanotossa myymme myös kasvomaskeja 2 kpl ja 10 kpl pakkauksissa.
 4. Pidäthän huolta käsihygieeniastä. Käsidesiautomaatit on asennettu tuloaulaan, ravintolaan, auditorioon  sekä alakerran aulatiloihin. Myös tilausravintola Louhessa on käsidesiautomaatti.
 5. Suojapleksit on asennettu vastaanottoon,baaritiskille ja vesimaailman lipunmyyntiin sekä tilausravintola Louheen.  À la carte ruokailuun varattu erilliset pöydät.
 6. Muistathan yskimisen ja aivastuksen ohjeistuksen!
 7. Turvavälit tärkeitä; tarrat lattioissa muistattavat siitä. Ravintolan asiakaspaikkoja on vähennetty 75 %:n normaalista asiakaspaikkamäärästä, turvavälit pöytien välillä huomioiden. Ruokailuaikoja porrastetaan tarvittaessa. Sotkumakabinetti on myös ruokailijoiden käytössä lisätilana sesonkiaikoina.
 8. Emmehän kättele tai halaa, hymy riittää 😊
 9. Huoneavaimet ja kynät desinfioidaan jokaisen käytön jälkeen.
 10. Kylpylätilat ovat pienet, joten joudumme rajoittamaan yhtäaikaisesti kylpylässä oleskelevien asiakkaiden määrää ja kylpylässä oleskeltavaa aikaa. Syyslomaviikoilla kylpylämme on avoinna vain Huhmarissa majoittuville asiakkaille maanantaista perjantaihin ajalla 12.-23.10.2020. Seuraa täältä ajankohtaisia päivityksiä kylpylän suhteen.
 11. Kuntosali on käytössä siten, että vuorot varataan perhekunnittain 30 minuutiksi kerrallaan. Lasten leikkihuone on siirretty liikuntasaliin ja pelihuoneita on useita. Leikkitilat avataan aamuisin klo 10 aamupalan jälkeen.
 12. Vuokravälineet tai maksuttomat pelivälineet desinfioidaan jokaisen käytön jälkeen.
 13. Tilatut viikko-ohjelmat pyritään järjestämään ensisijaisesti ulkosalla. Sisätiloissa järjestettävissä ohjelmissa on huomioitu hygieenisyys ja turvavälit.
 14. Saunatiloissa tulee käyttää kertakäyttöpeflettejä ja laittaa ne käytön jälkeen niille varattuun roskikseen. Saunatilojen siisteyteen kiinnitämme erityishuomiota.
 15. Liinavaatteet ja pyyhkeet pestään pesulassa ja tekstiilit ovat korkean hygieenisyyden täyttämiä
 16. Kiinnitämme erityishuomiota tilojen siisteyteen ja pidämme erityisesti ovien kahvat, hanat, kaiteet, syöttötuolit, maksupäätteet, pinnat, maustepurkit yms. puhtaina yleisissä tiloissa. Lomamökeissä vältämme henkilökuntamme käyntiä lomajakson aikana, mutta vastaanottoon ilmoittamalla hoidamme hoidamme mahdolliset puutteet tai korjaamme asiat. Mikäli henkilökuntamme vierailee loma-asunnoissa asiakkaan loman aikana, käytämme kasvomaskeja.
 17. Suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.

Muuta huomioitavaa:

 • Arkisin ma-pe ja la (lounas) on tarjolla buffetpöydästä. Majoittujat saavat halutessaan vaihtoehtoisesti aamupalan, lounaan ja päivällisen loma-asuntoon annospakattuna, kunhan ennakkotilauksen antaa vastaanottoon edellisenä päivänä klo 18 mennessä. Ravintolassa on pöytien turvavälit huomioitu.
 • Kokouspäivien ja tilaisuuksien aikana tarjoilut toteutetaan kokousjärjestäjän kanssa sovitulla tavalla joko tarjoiltuna tai noutopöydästä.
 • Sunnuntaibuffetin tarjollaolosta ilmoitamme nettisivuillamme.
 • Tanssit ovat tauolla toistaiseksi  ja lauantaisin suljemme pääravintolan klo 22. Tarkista aukioloajat AINA ennen saapumista nettisivuiltamme.

Katsotaan tulevaisuuteen valoisin ja luottavaisin mielin, selviämme tästä haasteesta yhdessä 😊 Pidetään huolta omasta ja läheistemme terveydestä, mutta nautitaan loman tuomasta virkistyksestä.

Lämpimästi tervetuloa Huhmariin!