ENG
RUS
DE
中国

Perhe-Huhmari

Jipii, me mennään lomalla Huhmariin!

Huhmari on perhelomaa parhaimmillaan. Lomakeskusta ympäröivä luonto tarjoaa mitä parhaimmat puitteet yhdessä tekemiseen ja erilaisten seikkailujen kokemiseen. Kesällä Huhmarin ehdoton vetonaula on tietenkin Höytiäinen, jonka rannoilla jaksaa leikkiä vaikka koko päivän. Kesällä Huhmarin rannasta lähtevät myös suositut lasten merirosvoristeilyt. Lomakeskuksen lähistöltä löytyy myös erimittaisia patikkareittejä niille, joita metsäseikkailut kiehtovat kaikkein eniten. Sadepäivinä leikitään ja askarrellaan sisätiloissa, sesonkiaikaan myös ohjaajan avustuksella. Ja sehän on selvää, että oli kesä tai talvi, Huhmarin Vesimaailma vetää puoleensa aina – isoja ja pieniä!

Koronavirusepidemiasta johtuen olemme kesän ajaksi laajentaneet lasten leikki- ja pelitiloja päärakennuksen alakerrasssa. Leikkitila on siirretty liikuntatilaan ja lisäksi on kaksi erillistä pelihuonetta. Näin lapsilla on enemmän tilaa huomioida turvavälit. Tilojen siisteydessä noudatamme erityistä huolellisuutta. Myös ulkona on monia mahdollisuuksia peleihin sekä iso leikkipuisto.

Kysy perheaktiviteeteista tarkemmin täältä, vastaanotostamme tai numerosta: 0207 691230.

 

Huhmarin leikkihuone

Merirosvoristeily

 

Vesimaailma

Koronavirusepidemiasta johtuen vesimaailma on suljettu koko kesän ajan. Asiakkaittemme turvallisuutta ajatellen pidämme Vesimaailman suljettuna koska tilojen pienuudesta johtuen turvavälien noudattaminen on mahdotonta.

Uimaranta sijaitsee lomakeskuksen rannassa. Majoittuville asukkaille on maksuttomasti rantasauna lämpimänä ti-pe klo 18.00-20.30. Lisäksi tilauksesta on saatavissa perhesauna, puulämmitteinen rantasauna sekä ryhmille Louhen VIP-saunatilat.

 

Leikkipaikat

Perheen pienimmille löytyy Huhmarista monta kivaa puuhaa sekä leikkipaikkoja sisällä ja ulkona. Päärakennuksen pohjakerroksessa sijaitsevasta leikkihuoneesta löytyy mm. hauska liukumäki, kirjoja sekä tietenkin vino pino erilaisia leikkikaluja. Päärakennuksen ulkopuolella on leikkipiha ja kesän ehdoton vetonaula on tietenkin Höytiäisen loiva hiekkaranta, jossa uimataitojaan voi hyvään sään aikaan harjoitella vaikka aamusta iltaan! Talvella pihapiiristä löytyy napakelkka ja pulkkia vuokrataan mäen laskua varten. Huippuhieno pulkkamäki on avoinna talvella lumiseen aikaan helmikuussa.

Huhmarin luontopolku

Risteilyt Huhmarin rannasta