ENG
RUS
DE
中国

Perhe-Huhmari

Jipii, me mennään lomalla Huhmariin!

Huhmari on perhelomaa parhaimmillaan. Lomakeskusta ympäröivä luonto tarjoaa mitä parhaimmat puitteet yhdessä tekemiseen ja erilaisten seikkailujen kokemiseen. Kesällä Huhmarin ehdoton vetonaula on tietenkin Höytiäinen, jonka rannoilla jaksaa leikkiä vaikka koko päivän. Kesällä Huhmarin rannasta lähtevät myös suositut lasten merirosvoristeilyt. Lomakeskuksen lähistöltä löytyy myös erimittaisia patikkareittejä niille, joita metsäseikkailut kiehtovat kaikkein eniten. Sadepäivinä leikitään ja askarrellaan sisätiloissa, sesonkiaikaan myös ohjaajan avustuksella. Ja sehän on selvää, että oli kesä tai talvi, Huhmarin Vesimaailma vetää puoleensa aina – isoja ja pieniä!

Leikkipaikkoja Huhmarista löytyy sekä sisältä että ulkoa. Päärakennuksen pohjakerroksessa sijaitsevasta leikkihuoneesta löytyy mm. kirjoja sekä tietenkin vino pino erilaisia leikkikaluja. Päärakennuksen pihapiirissä on kesällä  leikkipiha ja kesän ehdoton vetonaula on tietenkin Höytiäisen  hiekkaranta, jossa uimataitojaan voi hyvään sään aikaan harjoitella vaikka aamusta iltaan! Talvella pihapiiristä löytyy napakelkka ja pulkkia mäen laskua varten. Huippuhieno pulkkamäki on avoinna talvella lumiseen aikaan helmi-maaliskuussa hiihtolomien aikana.

Sesonkiaikoina olemme  laajentaneet lasten leikki- ja pelitiloja päärakennuksen alakerrasssa. Leikkitila on siirretty liikuntatilaan ja lisäksi on kaksi erillistä pelihuonetta. Näin lapsilla on enemmän tilaa huomioida turvavälit. Myös ulkona on monia mahdollisuuksia peleihin sekä iso leikkipuisto.

Kysy perheaktiviteeteista tarkemmin vastaanotostamme tai numerosta: 0207 691230.

 

Huhmarin leikkihuone

Merirosvoristeily

Vesimaailma

Huhmarin luontopolku

Risteilyt Huhmarin rannasta