ENG
RUS
DE
中国

Perhe-Huhmari

 

Jipii, me mennään lomalla Huhmariin!

Huhmari on perhelomaa parhaimmillaan. Lomakeskusta ympäröivä luonto tarjoaa mitä parhaimmat puitteet yhdessä tekemiseen ja erilaisten seikkailujen kokemiseen. Kesällä Huhmarin ehdoton vetonaula on tietenkin Höytiäinen, jonka rannoilla jaksaa leikkiä vaikka koko päivän. Lomakeskuksen lähistöltä löytyy myös erimittaisia patikkareittejä niille, joita metsäseikkailut kiehtovat kaikkein eniten. Sadepäivinä leikitään ja askarrellaan sisätiloissa, sesonkiaikaan myös ohjaajan avustuksella. Ja sehän on selvää, että oli kesä tai talvi, Huhmarin Vesimaailma vetää puoleensa aina – isoja ja pieniä!

Kysy perheaktiviteeteista tarkemmin täältä, vastaanotostamme tai numerosta: 0207 691230.

 

pieni_leikkihuone_tuoliryhma

 

Vesimaailma

Olipa ulkona millainen sää tahansa, pääsee Huhmarissa polskimaan aina! Vesimaailman loiskeissa kuluu helposti tovi jos toinenkin kun tekemistä on paljon. Kokeilepa miltä tuntuu lennähtää liukumäestä suoraan uima-altaaseen, miten mukavasti porealtaan kuplat rentouttavat tai miten pitkän pätkän jaksat kuntouintialtaassa polskutella. Hurjapäisimmät testaavat tietysti myös uimista ulkoaltaassa – vuodenajasta riippumatta.

Vesimaailman aukioloajat

Leikkipaikat

Perheen pienimmille löytyy Huhmarista monta kivaa puuhaa sekä leikkipaikkoja sisällä ja ulkona. Päärakennuksen pohjakerroksessa sijaitsevasta leikkihuoneesta löytyy mm. hauska liukumäki, kirjoja sekä tietenkin vino pino erilaisia leikkikaluja. Päärakennuksen ulkopuolella on leikkipiha ja kesän ehdoton vetonaula on tietenkin Höytiäisen loiva hiekkaranta, jossa uimataitojaan voi hyvään sään aikaan harjoitella vaikka aamusta iltaan! Talvella pihapiiristä löytyy napakelkka ja pulkkia vuokrataan mäen laskua varten. Huippuhieno pulkkamäki on avoinna talvella lumiseen aikaan helmikuussa.