ENG
RUS
DE
中国

Kalastus

Ei mikään kalajuttu, vaan tosi kuin vesi!

Kalastus Huhmarissa

Kalastus Höytiäisellä

Höytiäinen on lähes 30 000 hehtaarin laajuinen kalastajan paratiisi. Järvestä nousee kuhaa, lohta, taimenta, lahnaa, siikaa, muikkua ja pannukarkeaa ahventa. Lisäksi Höytiäisen erikoisuus on järviharjuskanta, jota kalamiehet pyytävät järven selällä myös perhostellen. Kevätkutuiset kalat viihtyvät etenkin järven pohjoisosan tummavetisillä, matalilla rannoilla. Lohensukuisia Ahdin antimia puolestaan nousee eteläisen Höytiäisen kirkasvetisiltä ja niukkaravinteisilta alueilta.

Vuokraa Huhmarista soutuvene ja lähde selvittämään mitä Höytiäisellä on juuri sinulle tarjota. Järven komeilta hiekkarannoilta ja saarista löytyy kalamiesten käyttöön ns. kalasaunoja, autiotupia, jotka tarjoavat kalastuspäivän lomassa taukopaikkoja eväiden maisteluun ja kalajuttujen kerrontaan.

Muistathan että meillä kalastetaan myös talvella. Pilkkivälineet ja kairat löytyvät vuokralle niin ikään talon puolesta!

Huhmarista saat viehekalastusluvan koko järvialueelle. Kysy lisää vastaanotosta tai numerosta. 0207 69 1230.

Lisätietoja luvista ja hinnoista löydät myös täältä.

 

Huhmarista on helppo lähteä vesille! Lomakeskuksen ranta-alueelta löytyy kaksi veneenpudotusluiskaa ja vierasvenelaituri.

Huhmarin kalastusretket