ENG
RUS
DE
中国

Häät ja perhejuhlat

Tämä päivä on teidän!

häätjaperhejuhlat

Juhlien onnistumisen kannalta pätee vanha sanonta “hyvin suunniteltu on puoliksi tehty”. Meillä Huhmarissa on vuosikymmenien kokemus erilaisten juhlatilaisuuksien järjestämisestä ja tiedämmekin mitkä asiat on otettava ennalta huomioon, jotta itse juhlapäivästä tulee ikimuistoinen ja onnistunut. Tämän kokemuksemme annamme mielellämme sinun käyttöösi ja teemme kaikkemme jotta suuresta päivästäsi tulisi juuri sinun toiveidesi mukainen.

Oleellinen osa juhlasuunnitelmaa on juhlapaikan valinta. Huhmari tarjoaa käyttöösi monipuolisesti erityyppisiä juhlatiloja, joista voit valita tarkoitukseesi sopivimman:

Pääravintola (200 vieraspaikkaa)
Sotkuma-kabinetti (60 vieraspaikkaa)

Kallioravintola Louhi  (80 + 50 vieraspaikkaa)

 

Kallioravintola Louhi

Kallioravintola Louhi on Huhmarin oma “juhlatalo” joka tarjoaa juhlallesi aivan ainutlaatuiset puitteet. Louhen ravintolassa on tilaa 80 hengen ryhmille ja kokoustilassa 50 hengelle. Kahdella eri saunaosastolla on tilat 60 kylpijälle. Täällä luonto on aina juhlapäivässäsi vahvasti läsnä, sillä jokaiseen Louhen päätiloista avautuu esteetön panoraamanäköala Höytiäiselle ja ympäröivään metsäaisemaan.

 

Häät Huhmarissa

Huhmari soveltuu erinomaisesti hääjuhlien pitopaikaksi, mutta sen lisäksi se tarjoaa uniikit puitteet myös itse vihkimiselle. Vaihtoehtoja toimituksen pitopaikoiksi on useita, mutta yksi suosituimmista lienee Kallioravintola Louhen edusta, josta avautuu esteetön näköala sinisenä puiden lomassa välkehtivälle Höytiäiselle. Vihkimisiä täällä on järjestetty kesän lisäksi myös talvella, sillä paksun lumen peittämä metsä on lumoavuudessaan aivan kesäisen maiseman veroinen.

Hääasuntonnoksi on saatavilla rantahuvila, jonka sisustamme juhlasi luonteen mukaisesti. Aamiaisen katamme toivoessasi huvilaan ja teemme kaikkemme että sinun ja kumppanisi viihtyvyys olisi taattu. Tästä päivästä on tarkoitus tulla teille ikimuistoinen!

 

 

Hyvä ruoka on olennainen osa juhlaa!

Tutustu Huhmarin erikoismenuihin ja valitse tapahtumaasi sopivin.

Menut

 

Juhla parhaimmillaan on myös maukas pala kakkua – tilaisuutenne kruunaa Huhmarin omassa keittiössä valmistetut juhlakakut