ENG
RUS
DE
中国

Varausehdot

Alennukset

Varaamalla majoituksen www.lomakeskushuhmari.com-sivustolta, säästät 5 % . Alennus koskee normaalihintaista mökkimajoitusta sekä perhepaketteja (alennus ei koske tarjoustuotteita).

Varaaminen

Voitte varata sähköisen varausjärjestelmän kautta maksimissaan kaksi (2) majoitustilaa (16 henkilöä) varausta kohden, alkaen aikaisintaan varauspäivää seuraavasta päivästä. Vahvistamme varauksenne sähköpostitse.

Varauksen voitte tehdä täällä, numerosta 0207 69 1230 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: myynti@huhmarisvaaranloma.fi.

Maksutapa

Mikäli haluatte maksaa varauksenne ennakkoon, pyydämme Teitä kääntymään myyntipalvelun puoleen. Varauksen voi myös maksaa paikanpäällä.

Peruutukset

Yhdestä kolmeen (1-3) vuorokauden varauksissa viimeinen peruutusajankohta on edellisenä iltana klo 18.00. Yli kolmen (3) vuorokauden varauksissa viimeinen peruutuspäivä on viimeistään 7 vrk ennen saapumista. Peruuttamatta jätetystä tai liian myöhään perutusta varauksesta veloitamme yhden (1) vuorokauden hinnan.

Muuta huomioitavaa

Kaikki internet-varaukset sisältävät aamiaisen, Vesimaailma-kylpylän vapaan käytön sekä ravintolan sisäänpääsyn. Lomapakettien tarkemman sisällön löydätte sivustoltamme kohdasta “Lomapaketit ja tarjoukset” .

Pyydämme ilmoittamaan mukana tulevat kotieläimet suoraan lomakeskukseen sähköpostilla   vastaanotto@huhmarisvaaranloma.fi tai puhelimitse p. 0207 69 1230. Kotieläinveloitus on 15 eur /kotieläin/ vrk tai 50 eur /kotieläin / lomajakso. Ns. kotieläinasuntoja on kohteessamme rajoitettu määrä.

Varattu asunto tulee ottaa käyttöön saapumispäivänä ennen klo 18.00 tai sopia mahdollisesti myöhäisemmästä saapumisesta. Lomakeskuksessa ei ole yöpäivystystä.

Majoitusvuorokausi alkaa klo 14.00 (lauantai klo 15.00) ja päättyy klo 12.00.
Paikanpäällä voitte neuvotella mahdollisesta myöhäisemmästä asunnon luovutuksesta.
Muistattehan valita varausvaiheessa oikeaa asuntotyyppiä ja henkilömäärää vastaavan hinnan.